REGL Puppies

PUP BEMIDDELING

 

Mme Laurence Bostyn

36 Leopold Stubautstraat

9600 Ronse

+32 483 00 23 66

 

 

FOKREGLEMENT & PUPINFORMATIEElk clublid die meer dan 6 maanden aangesloten is en een nest pyreneese herders heeft is, naast de reglementen van de K.K.U.S.H., gehouden deze regels te volgen.

  • Pups moeten gefokt worden onder onberispelijke sanitaire omstandigheden, aangepast aan de eisen van ons ras (d.w.z. rekening houdend met de rusticiteit).
  • Om gebruik te maken van de Pup Bemiddeling van de club , dient U de volgende punten te respecteren:
  • Elke fokker, ook incidenteel, brengt binnen 15 dagen na de geboorte de verantwoordelijke voor de pup bemiddeling  op de hoogte van de samenstelling van het nest : dus alle pups die geboren zijn .
  • De fokker brengt de verantwoordelijke voor de pup bemiddeling zo snel mogelijk op de hoogte zodra er geen pups meer beschikbaar zijn.

 

  • De fokker dient formeel de pup bemiddeling van de C.L.P.H. op zo'n kort mogelijke termijn, doch ten laatste 4 maanden na de geboorte, de volgende gegevens te verstrekken ALLE gegevens betreffende de kopers of nieuwe eigenaren van de pups : waarvan minimaal naam-voornaam-adres en telefoonnummer. Indien een of meer pups bij de fokker blijven dient dit ook gemeld te worden.
  • De fokker verplicht zich bij elke overdracht van een Pyreneese herder de nieuwe eigenaar een aanmeldingsformulier voor de C.L.P.H. mee te geven. Deze formulieren zijn verkrijgbaar bij de verantwoordelijke voor de pup bemiddeling alsook op onze website (zie documenten).

 

Elke fokker, regelmatig of incidenteel, die bovenstaande punten niet zou respecteren kan geen gebruik meer maken van de pup bemiddeling  van de club

 

 

DEKKINGEN

Bent U lid en wilt U Uw dekkingen en geboorten vermeld
in het clubblad en op de website van uw club?

Geef deze dan zsm door aan :


Mme Laurence Bostyn

36 Leopold Stubautstraat

9600 Ronse

+32 483 00 23 66
Vermeld in ieder geval Uw naam/kennelnaam, adres, datum dekking/geboorte, volledige naam ouderdieren
en samenstelling van het nest. Het reglement van de pupinfo blijft verder onverkort van kracht!